STORE. Bewaar al uw creaties

Bent u op zoek naar dat ene document dat uw collega heeft gemaakt, maar het blijkt het alleen op zijn of haar lokale computer te staan? Laten we dit soort problemen uit de wereld helpen met de oplossingen in onze Store categorie. Ze helpen u om uw documenten en andere bestanden te delen op een manier die voelt alsof u ze op uw lokale computer opslaat. Gewoon zoals u gewend bent.

3s.DMS solution

Sla uw files centraal op

3s.DMS is een gebruiksvriendelijke solution om documenten direct beschikbaar te hebben voor de juiste mensen binnen de organisatie. Een document management systeem is een vorm van automatisering waarbij u en uw collega’s documenten opslaan, verwerken en bewerken op een centrale plek. Het bevindt zich in de cloud, wat betekent dat u het vanaf elke plek op elk apparaat kunt benaderen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om samen met collega’s aan hetzelfde document te werken.

Dit is allemaal veilig, AVG-proof en in overeenstemming met de richtlijnen voor vertrouwelijkheid die in uw branche van toepassing zijn.

De oplossing vervangt de veelgebruikte mappenstructuur. Door de manier waarop het systeem is opgezet, kunnen bedrijven binnen een dag met de 3s.DMS-oplossing aan de slag.

Voordelen van de solution:

100% cloud based

Werk altijd en overal met deze cloud based applicatie.

Snelle setup

Binnen enkele uren kunt u aan de slag met deze solution.

Gebruiksvriendelijk

Als u vijf minuutjes gewerkt hebt met 3s.DMS, zal het voelen alsof u jaren hiermee werkt.

Bewaar en deel

3s.DMS werkt zoals u gewend bent te werken in Windows, dus met verschillende mappen waarin u bestanden op kunt slaan. Maar deze solution maakt het makkelijker om bestanden centraal op te slaan en te delen.

Contact

Neem contact met ons op, we zijn er zeker van dat we de juiste oplossing voor u zullen vinden.
De velden met een * zijn verplichte velden.