CREATE. Solutions voor het maken van documenten

Bent u de worstelingen met moeilijke PDF-editors zat? Wilt u alles wat u nodig heeft om uw documenten te maken in één oplossing? Dat is precies wat onze oplossingen in deze categorie doen. Creëer iets dat helpt de boodschap die uw bedrijf wil verspreiden over te brengen. Wij bieden u de tools die u nodig hebt, zodat u alles kunt creëren wat u wilt.

3s.DAP solution

Automatiseer het opstellen van uw (juridische) documenten

3s.DAP is een Document Automation Platform dat gebruikt kan worden om op een veilige manier gestructureerde bedrijfsdocumenten te creëren. Het is een platform dat is ontworpen door advocaten voor juridische professionals en bedrijven, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw documenten veilig zijn.

Als u inlogt op 3s.DAP krijgt u toegang tot uw persoonlijke werkruimte. Hier kunt u met een paar klikken uw eigen dynamische documentsjablonen maken, of de kant-en-klare sjabloonbibliotheek kunt openen. Uw interne of externe klanten generen dan binnen enkele minuten documenten door eenvoudige online enquête in te vullen. Aan de hand van de antwoorden op deze slimme vragenlijst vult de oplossing zelf automatisch documenten voor u in.

Er zijn verschillende versies van 3s.DAP. Eén is kosteloos te gebruiken om één standaard sjabloon te genereren. De anderen vallen onder een abonnementsmodel. Het bevat drie of zes sjablonen, waarvan er één op maat is gemaakt. En natuurlijk heeft u de mogelijkheid om meer templates toe te voegen.

Voordelen van deze solution:

Dynamische modellen

Zet uw Word-sjablonen om in dynamische modellen. Creëer uw juridische documenten in enkele minuten.

Clausulebibliotheek

Bespaar tijd door uw favoriete clausules en sjablonen snel terug te vinden en te hergebruiken.

Workflow

Stel in wie er toegang hebben tot uw documenten, zodat u met een team kunt samenwerken in een gedeelde workspace.

Dashboard

Houd de belangrijkste juridische informatie van uw organisatie in de gaten: aantal contracten, status, eerdere gebeurtenissen, KPI’s, enz.

Contact

Neem contact met ons op, we zijn er zeker van dat we de juiste oplossing voor u zullen vinden.
De velden met een * zijn verplichte velden.