Alle solutions op een rij

Hoe belangrijk zijn alle documenten, foto’s en andere bestanden voor uw bedrijf? Precies, ze zijn essentieel. Daarom hebben wij, Spigraph, verschillende stappen bedacht om de bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en veiliger te maken.

Welkom bij 3s., onze Solution Software Suite. Ga kijken, ontdek en vind!

Create. Maak iets nieuws

We willen u het gereedschap geven zodat u alles kunt maken wat u wilt. En de oplossingen in de categorie ‘Create’ zullen u daarbij helpen.

3s.DAP is een Document Automation Platform waarmee u op een veilige manier gestructureerde bedrijfsdocumenten creëert. Het is een platform dat is ontworpen door advocaten voor juridische professionals en bedrijven, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw documenten veilig zijn.

Analyse. Vind en beheer content

Zoek, organiseer, classificeer en beheer content in alle systemen binnen uw organisatie met onze oplossingen in de categorie ‘Analyse’.

3s.Redact. Bent u klaar met het urenlang, hersenloos redigeren van gevoelige informatie in documenten en e-mails? Nou, wij ook. 3s.Redact zal u helpen om automatisch alle sporen van gevoelige gegevens te vinden en te verwijderen. Dus u hoeft geen personeel in te huren om dit voor u te doen.

3s.Discovery is een krachtige tool waarmee u content kunt vinden, organiseren, classificeren en beheren in alle verschillende systemen binnen uw organisatie.

Store. Verlies uw content nooit uit het oog

U heeft een veilige en betrouwbare plek nodig om alle content die u en uw organisatie maken op te slaan. De oplossingen in de categorie ‘Store’ bieden precies dat.

3s.DMS is een gebruiksvriendelijke solution om documenten direct beschikbaar te hebben voor de juiste mensen binnen de organisatie. Een document management systeem is een vorm van automatisering waarbij u en uw collega’s documenten opslaan, verwerken en bewerken op een centrale plek. Het bevindt zich in de cloud, wat betekent dat u het vanaf elke plek op elk apparaat kunt benaderen.

Input. Geef uw scanner een upgrade

Vind de software die u nodig hebt om van uw scanner een nog betere machine te maken. Wij helpen u met de oplossing(en) in de categorie ‘Input’.

Solution(s) binnenkort beschikbaar

Process. Verbeter uw prestaties

Verbeter de prestaties, verhoog de efficiëntie van document-processen en verhoog de waarde van uw capture-oplossing. Onze ‘Process’-oplossingen weten hoe.

Solution(s) binnenkort beschikbaar

Contact

Neem contact met ons op, we zijn er zeker van dat we de juiste oplossing voor u zullen vinden.
De velden met een * zijn verplichte velden.